Aankomende bijeenkomsten! 2024

10 OKTOBER
VITTR BORREL 

De 43e bijeenkomst wordt een onwijs leerzame, energieke, actieve en verbindende VITTR-borrel met focus op cultuur- en gedragsverandering. We zijn dit keer te gast bij Provincie Zuid-Holland. 

13 JUNI
VITTR LUNCH 

Tijdens de VITTR-lunch van donderdag 13 juni gaan we  je inspireren en met elkaar opzoek naar creatieve ideeën die handig zijn voor jouw vitaliteitsambities.

11 APRIL
VITTR LUNCH 

Hoe help je werknemers nou een gezonde werkomgeving aan te bieden? En wat levert dat op? Daarover verteld Dr. Anne van der Put tijdens de 41e VITTR bijeenkomst.

25 JANUARI
VITTR LUNCH 

De 40e bijeenkomst was een onwijs leerzame, energieke, actieve en verbindende VITTR-lunch met focus op cultuur- en gedragsverandering. 

Bijeenkomsten! 2023

7 DECEMBER
VITTR LUNCH 

De 40e bijeenkomst wordt een onwijs leerzame, energieke, actieve en verbindende VITTR-lunch met focus op cultuur- en gedragsverandering. 

19 OKTOBER
VITTR TAFEL 

In kleine groepjes gaan we met elkaar in gesprek over een vooraf bepaald vitaal-onderwerp. Meer tijd en meer diepgang. Van uitdaging tot oplossingen. 

21SEPTEMBER
VITTR LUNCH 

De 39e bijeenkomst wordt een onwijs leerzame, energieke, actieve en verbindende VITTR-lunch met focus op cultuur- en gedragsverandering. 

11 MEI
VITTR LUNCH 

Met twee inspirerende sprekers, co-creatie, een heerlijke lunch en op een toffe locatie zorgen we voor een energieke en waardevolle samenkomst. Ben jij er ook bij? 

16 MAART
VITTR TAFEL 

Met kleine groepjes ga je met elkaar aan de (online) VITTR-tafel in gesprek over een urgent vitaliteitsonderwerp. Altijd actueel, interactief en energiek. Eerst kennis delen en daarna samen creëren.

22 JUNI
VITTR SPORT

Sport verbindt! Daarom organiseren we een leerzame en sportieve middag. We zijn het concept nog aan het ontwikkelen. Denk je met ons mee? 

14 FEBRUARI 
VITTR LUNCH 

Met twee inspirerende sprekers, co-creatie, een heerlijke lunch en op een toffe locatie zorgen we voor een energieke en waardevolle samenkomst. Ben jij er ook bij? 

19 JANUARI
VITALE UITDAGING 

Met kleine groepjes gaan we met elkaar aan de (online) VITTR-tafel in gesprek over een urgent vitaliteitsonderwerp. Altijd actueel, interactief en energiek. Eerst kennis delen en daarna samen creëren. Na afloop ga je met heel veel tips en enthousiasme terug naar je eigen werkvloer. 

2023
BIJEENKOMSTEN

Op de tekentafel hebben we al volop ideeën voor waardevolle bijeenkomsten voor in 2023. Houd de agenda goed in de gaten. 

Terugblik! VITTR BIJEENKOMSTEN

10 NOVEMBER 2022
VITTR LUNCH 

Met twee inspirerende sprekers, co-creatie, een heerlijke lunch en op een Olympische locatie zorgen we voor een energieke en waardevolle samenkomst. Ben jij er ook bij? 

8 SEPTEMBER 2022
VITAAL LEIDERSCHAP

Op donderdag 8 september van 11.30 – 12.30 organiseren we een inspirerende online bijeenkomst over vitaal leiderschap. Hoe krijg je vitaliteit bij je bestuur, directie en collega’s op de agenda? Alexander Heijkamp, Sustainability & CSR-directeur bij Athlon, neemt je mee hoe het hun is gelukt dat bijna de helft van de medewerkers meedoet met het vitaliteitsprogramma.

23 MEI 2019
FBDH BORREL 

Op een toffe locatie samen met het vitaliteitsnetwerk inspireren en kennisdelen voor meer vitaliteit op de werkvloer. En na afloop met de voetjes in het zand sporten!

18 AUGUSTUS 2016
WERKEN IS TOPSPORT 

Tijdens de Olympische Spelen van 2016 beleefden we een Olympic Experience op het Scheveningse strand.

1 JULI 2017
FBDH GAMES 

Op 1 juli 2017 organiseerden we de eerst FBDH GAMES. In deze editie werd er beachvolleybal gespeeld. Diverse teams van verschillende Haagse bedrijven streden om de titel Fitste Bedrijf van Den Haag 2017 .