De basis van VITTR

en Hoe zorg je voor een gezonde werkomgeving met vitale medewerkers? Met deze uitdagingen als uitgangspunt is op initiatief van gemeente Den Haag in 2014 het platform Fitste Bedrijf van Den Haag opgericht.

FBDH was ooit opgezet als middel om mensen binnen organisaties actief aan het bewegen te krijgen. De organisatie die meedeed aan de wedstrijd en won, zou dan het Fitste Bedrijf van Den Haag zijn. Op tal van activiteiten, van hardloopwedstrijden tot workshops en van congressen tot vitaliteitsontbijten, kwamen de vitale werkgevers en werknemers elkaar tegen. Zo ontstond heel spontaan een netwerk van mensen die samen iets deelden: vitaliteit.

Een jaar later is het platform omgetoverd tot een kennisnetwerk gecoördineerd door SAM. De ontmoetingen en contacten zijn gebleven en nu ligt de focus meer op inspireren, kennis delen, ervaringen uitwisselen en samen creëren. 

Coördinatie

De organisatie en coördinatie ligt sinds 2015 bij vitaliteitsburo SAM en wordt aangevoerd door Randy Rijke

Bij SAM draait het allemaal om de energie van mensen. SAM creëert inzicht en bewustwording in de mentale en fysieke vitaliteit en zet dit om in actie en routine. SAM helpt mensen, teams en organisaties een stap vooruit te maken. SAM ondersteunt om jouw vitale ambities te realiseren. Van strategie tot co-creatie en van interactieve workshops tot duurzame vitaliteitsprogramma’s.