Samen maken we werkend Haaglanden
fitter en vitaler.

VITTR deelt kennis en informatie, inspireert en activeert bedrijven en organisaties en
zorgt voor verbinding met gelijkgestemden. 

Leerzame bijeenkomsten

We organiseren het hele jaar diverse leerzame bijeenkomsten zoals de vitaliteitsontbijten en VITTR-lunches. We komen op bijzondere locaties, we zorgen voor volop inspiratie en energie, gastsprekers delen hun kennis en ervaringen gericht op actualiteiten, praktijk en wetenschap en aan de statafel bespreken we in groepjes onze vitale uitdagingen en bedenken we oplossingen die impact kunnen maken op de werkvloer. 

Verdiepingssessies

Regelmatig staan we voor dezelfde uitdaging zoals hoe activeer je collega’s, hoe zorg je voor draagvlak en hoe bevorder je verbinding met en tussen medewerkers. Tijdens een VITTR-tafel ga je twee uur lang met kleine groepjes gelijkgestemden de diepte in: kennis uitwisselen, brainstormen en oplossingen bedenken. Na afloop ga je met heel veel tips en enthousiasme terug naar je eigen werkvloer. 

Reuring op de werkvloer

Het VITTR activatie team maakt met een “on tour” reuring op de werkvloer. Zij kunnen bijvoorbeeld op een ludieke manier een vitaliteitsweek promoten, energizers verzorgen of een gave vitale actie bedenken en uitvoeren. Korte activaties op de afdelingen en altijd met een boodschap.